Verkoop auto, koper buitenland Generali.
Wij laten stapsgewijs zien hoe het exporteren van een auto in zijn werk gaat. verkoop auto, koper in buitenland. U mag gerust uw auto verkopen voor export, oftewel aan een koper in het buitenland. Verkoopt u de auto aan iemand in Nederland, dan gaat u samen naar een kentekenloket om de auto over te schrijven.
Auto exporteren Informatie, uitleg met tips en advies.
Voor vragen over het exporteren van een auto kun je de RDW benaderen. Er zijn ook diverse bedrijven te vinden die je kunnen helpen bij het exporteren. Ook zijn er diverse websites te vinden waar je meer informatie kunt vinden.
Auto export Volledige afhandeling van uw auto export.
Hoe dan ook, het exporteren van een auto heeft het een en ander om het lijf, en daarom is het verstandig om de exportprocedure te laten faciliteren door een bedrijf met voldoende kennis van zaken en ruimschootse ervaring in het exporteren van autos. Dit bedrijf hebt u gevonden in GlobalCar. Jaarlijks verzorgen wij de exportdocumenten van honderden voertuigen, kunnen wij u helpen aan exportkentekenplaten en een tijdelijke exportverzekering, en daarnaast kunnen wij u deskundig adviseren over de procedures die gevolgd moeten worden in het land van bestemming. Bij onze vestigingen te Oud-Beijerland en Amsterdam kunt u terecht voor de volledige afhandeling van de exportprocedure. GlobalCar is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen.
Voertuigen uitvoeren Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External li
Dit nummer hebt u nodig om in een EU-lidstaat een kenteken op een auto te kunnen krijgen. Transitokenteken bij doorvoer via Nederland. Wilt u een voertuig zonder Nederlands kenteken via Nederland doorvoeren? Dan hebt u een tijdelijk transitokenteken doorvoerkenteken van de RDW nodig.
Autodoc.BE